klik op het pijltje om te starten, meerdere delen worden achter elkaar geladen
Reageer: Wil je iets delen/vragen? Ik ben benieuwd naar jouw feedback
als je een persoonlijk antwoord wilt, zet je emailadres achter je naam gescheiden door een spatie (deze wordt niet zichtbaar voor anderen)
Naam:
email:


Reactie:


Bijdragen aan een wereld van Vrede en Liefde
Dat kan jij ook! Met vier eenvoudige zinnenJa, ik doe mee!


Ken jij dat gevoel dat je wilt bijdragen aan een mooiere wereld. Eén waar iedereen welkom is en het goed heeft? En tegelijkertijd dat machteloze gevoel. Dat je niet weet hoe je kunt bijdragen. Of wie jij wel bent om iets te kunnen bijdragen.
Eind 2018 stelde ik mezelf ook deze vragen. Ook ik wilde graag iets bijdragen aan de wereld van Vrede en Liefde waarvan ik droom, maar krijg geen groepen mensen bij elkaar of ben in staat om een heel ecodorp te laten verrijzen.

"Wat kan ik dan wel bijdragen?", vroeg ik me af. Het antwoord viel in stukjes naar beneden en vormde zich in een aantal maanden tot een healingproces. In dit proces komen een oude Hawaïaanse traditie samen met meditatie en verbinding met Divine. De eenvoud van de techniek was verbluffend. Niet meer dan vier zinnen brengen een diepgaande transformatie voort.

Nog bijzonderder: de veranderingen beperken zich niet tot mij maar strekken zich juist uit naar anderen. Dit proces was inderdaad het antwoord op mijn vraag 'wat kan ik bijdragen aan een mooiere wereld'. Immers, door mijn innerlijk opruimwerk verbetert niet enkel mijn wereld, maar ook de wereld in zijn geheel.

Het proces draagt de naam 888HQZ. 888 is het getal dat wordt geassocieerd met Christus, de letter HQZ staan voor Healing from Quantum Zero, de nulpuntsenergie van waaruit alles ontstaat, de Bron van alles.

Nu ik het proces heb gebruikt om vele mensen te ondersteunen in hun genezingsproces, en na een drietal pilottrainingen, is het tijd om deze kennis met jou te delen. Zodat ook jij kunt bijdragen aan geluk, vrede en liefde. Voor jezelf, je omgeving maar zeker ook voor de wereld!

In één dag maak je kennis met de verschillende aspecten van dit bijzondere healingsproces. Aan het eind van de dag ben je in staat om het proces op jezelf toe te passen en begrijp je ook wat er nodig is om het voor anderen te kunnen doen.
Tel: 06 12 52 40 55 | KvK: 09208959 (JvanB)| Bank: NL67ASNB 0267 1707 42| PayPal: pp@jvanb.nl