klik op het pijltje om te starten, meerdere delen worden achter elkaar geladen
Reageer: Wil je iets delen/vragen? Ik ben benieuwd naar jouw feedback
als je een persoonlijk antwoord wilt, zet je emailadres achter je naam gescheiden door een spatie (deze wordt niet zichtbaar voor anderen)
Naam:
email:


Reactie:


Met zielzang draag ik bij aan onze transformatie naar een Wereld van Vrede en Liefde. Help je mee?

Eind 2022 stuurde iemand mij deze video . Michael Tellinger legt daarin uit dat alles in het universum trilling is en dat geluid materie schept.
Hij spreekt heel snel. Daarom heb ik mijn best gedaan om wat hij zegt te vertalen. Je kunt een pdf daarvan hier downloaden

Wereld Zielzang logo ‘Dus ook mijn stem,’ viel mij in. Vervolgens ontving ik inspiratie om zielzang te gaan gebruiken om een bijdrage te leveren aan de transformatie waar de mensheid en de aarde nu aan bezig is.

In zielzang gebruik ik een woord en een kleur, in combinatie met de naam van de persoon, om mij af te stemmen op de gewenste transformatie.
Voor deze vorm van zielzang wilde ik hetzelfde concept gebruiken. In hoog tempo kwamen er 156 thema’s in mij op. Daarnaast vond ik een methode om 52 kleuren te kiezen in het verloop van de regenboog.

Vanaf 15 januari 2023 zing ik iedere week ik aan de hand een thema en een kleur. Daarbij verbind ik me met de intentie om de gekozen kwaliteit te laten bijdragen aan de wereld van Vrede en Liefde waar ik zo naar verlang. Natuurlijk nodig ik Divine en de Christusenergie van Onvoorwaardelijk Liefde uit om de klanken de juiste kleur te geven.

Wat kan jij doen om bij te dragen?

Luister naar de zielzang met liefde voor de wereld
Iedere zielzang voor de wereld is met liefde en aandacht gezongen. Door er met eenzelfde intentie naar te luisteren, verspreid jij de energie verder. Zie het als een versterker die een klein signaal opvangt en versterkt uitstuurt naar de buitenwereld.
Hoe meer mensen luisteren naar de zielzang hoe groter het effect wordt. Nodig iedereen uit om te luisteren en zo een maximaal resultaat te laten ontstaan. Je vindt alle opnamen in de blog

Deel jouw inzicht over een thema op de wekelijkse bijeenkomst
Iedere week is er op dinsdagavond de mogelijkheid om met anderen uit te wisselen over het thema van de week. Na een korte zielzang vertellen alle aanwezigen wat het thema bij hen oproept. Daarbij wordt gesproken vanuit de liefdevolle en steunende aspecten ervan. Wil je meedoen? Er is plek voor 20 personen. Stuur een email naar Jeroen om je op te geven.

Wees je bewust van de energie die je naar de wereld uitstraalt
Elke gedachte is een trilling van energie. Weet dat iedere liefdevolle gedachte van jou een transformerende invloed op aarde heeft. Het tegenovergestelde geldt voor de gedachten van twijfel, verwijt of kwaadheid. Om de wereld van vrede en liefde te helpen bouwen, is het belangrijk om enkel het mooie te gaan voeden. Dat begint met onze gedachten. Denk positief over anderen, over jezelf en over hoe het met de wereld zal gaan.

Maak je bewustzijn zo schoon als je kunt
Hoe schoner jouw bewustzijn is, hoe groter de impact het luisteren naar de zielzang heeft op de wereld. Daarnaast kun je met een schoon bewustzijn gemakkelijker liefdevol reageren op mensen en omstandigheden. Bovendien zorgt een dergelijk bewustzijn dat je in een meer en meer liefdevolle omgeving komt, wat het opschonen van je bewustzijn zal bespoedigen.
Ik help je graag hiermee door voor jou te zingen en je een aantal handvatten aan te reiken in een kort traject. Hier lees je daar meer over.

Aanvaard de hulp van het Universum
We leven in een prachtig universum. Eén waar voor alles dat geschapen is op de meest volmaakte wijze wordt gezorgd. Dat geldt ook voor mensen. Door het geschenk van actief denken, dat we van hetzelfde liefdevolle universum hebben gekregen, zitten we onszelf regelmatig in de weg. Dit denken duwt inspiratie weg als zijnde onverklaarbaar of te moeilijk.
Weet dat er voor je gezorgd wordt. Vindt de moed om je inspiratie te volgen, al is het een heel kleine actie. Je zult zien dat er wonderbaarlijke dingen gebeuren in je leven. Dit zal maken dat je meer en meer kunt gaan vertrouwen op de leiding die er voor iedereen is. Ook voor jou.


Tel: 06 12 52 40 55 | KvK: 09208959 (JvanB)| Bank: NL67ASNB 0267 1707 42| PayPal: pp@jvanb.nl