klik op het pijltje om te starten, meerdere delen worden achter elkaar geladen
Reageer: Wil je iets delen/vragen? Ik ben benieuwd naar jouw feedback
als je een persoonlijk antwoord wilt, zet je emailadres achter je naam gescheiden door een spatie (deze wordt niet zichtbaar voor anderen)
Naam:
email:


Reactie:


“Gebruik je stem om de engelen te wekken.”


Impressie van Jeroen-ArnoldDeze zin sprak een astroloog meer dan 30 jaar geleden tegen mij. Toen begreep ik niet wat hij bedoelde. Inmiddels heb ik door verschillende methoden om mijn stem intuïtief te gebruiken, waaronder een jaar opleiding stembevrijding, de healing song en Soulvoice® training, ontdekt dat dit was waar de astroloog over sprak. Het helend zingen dat in al deze vormen wordt toegepast, combineer ik met stilte en afstemming op Divine en de Christusenergie om zo een diepe transformatie te bewerkstellen. Ik gebruik hiervoor de term zielzang.

Zielzang brengt je in contact met je ziel. Vanuit meer dan 30 jaar werken aan spiritualiteit en meditatie, brengen mijn klanken je in contact met een diepe stilte en verstilling waarin je contact maakt met jouw ziel. Je ervaart hoe je diepste zelf liefdevol met je communiceert. Een zielzang opent nieuwe vergezichten die eerder verborgen waren. Daarmee ontdek je een volgende stap in je spirituele ontwikkeling.

Zielzang geeft het meeste resultaat wanneer het wordt vergezeld van een aantal sessie waarin je meer inzicht krijgt over jezelf en de transformatie verdiept wordt. Hiervoor heb ik een kort traject van zes keer samengesteld waarin je jezelf echt leert kennen en wezenlijke veranderingen in jezelf tot stand brengt. lees meer>>

Begin 2023 werd ik geïnspireerd om zielzang toe te passen voor de verhoging van het wereldbewustzijn. Iedere week zing ik vanuit een ander thema dat bijdraagt aan de wereld van Vrede en Liefde. Daarbij is jouw bijdrage van groot belang. Wat jij kunt bijdragen, lees je op deze paginaTel: 06 12 52 40 55 | KvK: 09208959 (JvanB)| Bank: NL67ASNB 0267 1707 42| PayPal: pp@jvanb.nl