klik op het pijltje om te starten, meerdere delen worden achter elkaar geladen
Reageer: Wil je iets delen/vragen? Ik ben benieuwd naar jouw feedback
als je een persoonlijk antwoord wilt, zet je emailadres achter je naam gescheiden door een spatie (deze wordt niet zichtbaar voor anderen)
Naam:
email:


Reactie:


Kaft van het boek 'Christus Keert Terug'Het boek 'Christus Keert Terug, Spreek Zijn Waarheid' ontdekte ik in 2006. Ik was diep geraakt door de directe manier waarop Christus tot mij sprak op de eerste pagina van het boek. Je vindt hem hieronder.
Ik wist dat ik de volgende stap in mijn spirituele reis gevonden had. Vanuit een diepe inspiratie beloofde ik de auteur van het boek dat ik zou zorgen voor vertaling en verspreiding in het Nederlands taalgebied. In zes jaar werd ik van het een naar het ander geleid en in 2011 zag de eerste druk het licht. Een prachtig voorbeeld van de leiding van Divine. Door het vele lezen en de diepe kennis die in het boek staat, is het de leidraad van mijn leven en de inspiratie achter Divinefulness geworden.

De eerste pagina uit 'Christus Keert Terug - Spreekt Zijn Waarheid'
Mijn raakt deze tekst me nog steeds diep. Hoe vergaat het jou?

Ik, de CHRISTUS, gebruik deze gelegenheid om rechtstreeks tot JOU te spreken.
Ik ben gekomen om de misinterpretaties recht te zetten,
aangebracht in de leringen
die gegeven zijn toen Ik gekend werd als
’Jezus’ in Palestina, 2000 jaar geleden.

Zij worden doorgegeven door iemand die, gedurende de laatste veertig jaar, spiritueel gevoelig en toegewijd genoeg is geweest om mijn woorden te ontvangen en ernaar te handelen.
Deze BRIEVEN ZIJN WAARHEID.
Zij overstijgen alle religieuze doctrines in de wereld.
--Deze BRIEVEN zullen je BEVRIJDEN.

Zij zijn voor alle mensen die op zoek zijn naar betekenis van het bestaan, bedoeling in hun leven, kracht om de dagelijkse strijd om te leven het hoofd te bieden en tegenslagen, ziekte, wanhoop te doorstaan en inspiratie voor diegenen die streven naar groter spiritueel gewaarzijn in hun dagelijkse leven.

Je zou kunnen zeggen dat deze Brieven een CURSUS van de MEESTER zijn voor diegenen die bereid zijn het pad te betreden dat Ik destijds op aarde in Palestina ben gegaan.

De teksten uit dit boek zijn nog altijd de leidraad voor mijn leven en spirituele reis.
Je kunt de teksten hier gratis lezen en downloaden


Tel: 06 12 52 40 55 | KvK: 09208959 (JvanB)| Bank: NL67ASNB 0267 1707 42| PayPal: pp@jvanb.nl