klik op het pijltje om te starten, meerdere delen worden achter elkaar geladen
Reageer: Wil je iets delen/vragen? Ik ben benieuwd naar jouw feedback
als je een persoonlijk antwoord wilt, zet je emailadres achter je naam gescheiden door een spatie (deze wordt niet zichtbaar voor anderen)
Naam:
email:


Reactie:


Weet je, diep vanbinnen, dat je 70 of 80% van je potentie leeft. Heb je jezelf vertelt dat dit wel goed genoeg is. Dat er gewoon niet meer in zit. EN blijft het verlang binnenin zingen over je werkelijke je Essentie leven?

Dan is dit voor jou


tegel Compostella route
In de Pelgrimstocht naar de Bron, reizen we in een groep van zes deelnemers diep in onszelf af op zoek naar de ware verbinding met je ziel en Divine. Dit gebeurt aan de hand van het concept Hoofd-Hart-Hara-Ziel. Vanuit het weten met je hoofd, ontdek je voelen met je hart, omarmen vanuit je onderbuik en leven vanuit je ziel.
De achtergrond van dit concept kun je in dit gratis e-book lezen.


Voel eens, ben jij klaar voor deze stap


Ik ga ervanuit dat je weet dat je een van de deelnemers bent van de volgende jaartraining. Voor dat je geboren werd op deze aarde, heb je gekozen om deze diepgang te zoeken en je met anderen te verbinden. Om zowel jezelf te ontwikkelen als om een bijdrage te kunnen leveren aan de wereld van Vrede en Liefde.

De inhoud
De jaartraining bestaat uit 20 bijeenkomsten van 3 uur om de twee weken. De locatie zal bepaald worden door wie deelneemt aan de reis. Zoom, fysiek een afwisseling, alles is mogelijk.

Wil je meer weten? Plan een vrijblijvend kennismakingsgesprek op deze pagina

Je kunt er ook voor kiezen om eerst het boek 'Divinefulness, bijdragen aan een wereld waar Divine prominent aanwezig is' te lezen


Tel: 06 12 52 40 55 | KvK: 09208959 (JvanB)| Bank: NL67ASNB 0267 1707 42| PayPal: pp@jvanb.nl